• τιμές φωτογράφησης γάμου
    • What to Expect
    • Let's Be Facebook Friends
    • Follow Montaz productions Tweets
    • About the Photographer Eleni Dona

Γιατί έγινα φωτογράφος γάμου

Γιατί έγινα φωτογράφος γάμου

Η φωτογραφία είναι κάτι μαγικό… Όχι μόνο γιατί αποτυπώνει στιγμές και δευτερόλεπτα τα οποία μέσα από αυτή διαρκούν για πάντα αλλά γιατί το κάνει με έναν τρόπο μοναδικό και από τη ματιά του εκάστοτε φωτογράφου. Μετά από 15 χρόνια που ασχολούμαι αποκλειστικά ως φωτογράφος γάμου, μπορώ να πω με σιγουριά ότι σε κάθε κλικ και σε κάθε φωτογραφία, υπάρχει μια ιστορία γεμάτη λεπτομέρειες και πτυχές που κάποιος δε βλέπει εύκολα με γυμνό μάτι… Μοναδικές στιγμές συγκίνησης, ευτυχίας, χαράς και αγάπης γεμίζουν το φακό και η ωραιότερη μέρα στη ζωή ενός ζευγαριού μένει για πάντα ζωντανή!

Φωτογράφος Γάμου www.montaz.gr

Φωτογράφος Γάμου www.montaz.gr

Κάθε φωτογραφία είναι μία στιγμή, ένα χαρούμενο συμβάν, ένα απρόοπτο περιστατικό που μπορεί και να έχουμε ξεχάσει ή απλά να έχει χωθεί βαθιά μέσα στη μνήμη μας. Στις φωτογραφίες γάμου βλέπει κανείς καρέ-καρέ τη σημαντικότερη μέρα αγάπης της ζωής του και βλέπει να ξετυλίγεται και πάλι μπροστά στα μάτια του ο γάμος του, αυτή τη φορά από την πλευρά του θεατή… «Πως νιώθει ένας φωτογράφος γάμου;» με ρωτάνε συχνά και ίσως ακόμα πιο συχνά με ρωτάνε γιατί διάλεξα να ασχοληθώ με αυτό το είδος φωτογραφίας… Αυτό που σκέφτομαι και απαντάω συνήθως είναι ότι κάποιες φορές απλά ξέρεις ότι αυτό είναι το σωστό και ότι αυτό πρέπει να κάνεις χωρίς να μπορείς να το εξηγήσεις ή να το αιτιολογήσεις… Αυτό ακριβώς μου συμβαίνει! Φαίνεται σαν η φωτογραφία γάμου να ήταν αυτό που «έπρεπε» να κάνω και αυτό στο οποίο έπρεπε να αφιερωθώ αποκλειστικά…Γιατί όμως;

φωτογράφηση γάμου κτήμα έπαυλης

φωτογράφηση γάμου κτήμα epavlis www.montaz.gr

Προσπαθώντας να σκεφτώ κάποιους από τους λόγους που έχω διαλέξει τη φωτογραφία γάμου σαν αντικείμενο, εντόπισα ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι όταν αναλογίζομαι μία φωτογράφιση ενός ζευγαριού πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά το γάμο τους είναι η χαρά στα πρόσωπά τους…Χαρούμενοι άνθρωποι, ερωτευμένα ζευγάρια, ευτυχισμένοι γονείς και φίλοι, όλοι συμμετέχουν σε μία ιστορία αγάπης, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Τι πιο όμορφο από το να περιβάλλεσαι από χαμογελαστούς και χαρμόσυνους ανθρώπους που μοιράζονται μαζί σου -και με το φακό σου- στιγμές αυθόρμητης και βαθιάς χαράς; Τι πιο ευχάριστό από το ζεις από τόσο κοντά την ευτυχία των ανθρώπων, να τη φωτογραφίζεις και να τους δίνεις τη δυνατότητανα την αναβιώνουν ξανά και ξανά μέσα από τη δουλειά σου; Οι φωτογραφίες γάμου κάνουν ακριβώς αυτό και ένας φωτογράφος γάμου νιώθει μια μεγάλη ευθύνη απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους που του εμπιστεύονται αυτό το δύσκολο μα ταυτόχρονα τόσο ευχάριστο έργο…

Φωτογράφος γάμου Ελένη Δόνα www.montaz.gr

Φωτογράφος γάμου Ελένη Δόνα www.montaz.gr

Αυτό που με πάντα με γοήτευε στη φωτογραφία ήταν η πρόκληση που σου παρουσιάζεται όταν πρέπει να ισορροπήσεις μεταξύ αυτού που βλέπεις, αυτού που πιστεύεις ότι πρέπει να βγει σαν αποτέλεσμα και η καλλιτεχνική σύνθεση που θες να δημιουργήσεις. Η δουλειά του φωτογράφου δεν είναι διεκπεραιωτική, είναι μια καλλιτεχνική δημιουργία, ένα έργο τέχνης το οποίο μπορεί να έχει διαφορετικές μορφές και διαφορετικούς αποδέκτες… Σε έναν γάμο, υπάρχουν τόσοι χαρούμενοι άνθρωποι, τόσες διαδικασίες και τόσα ερεθίσματα που δέχεσαι που ίσως να ήταν εύκολο να χάσεις τη συγκέντρωσή σου και να καταλήξεις να κάνεις μια διεκπεραιωτική δουλειά. Έχοντας μία πορεία στο χώρο της φωτογράφησης γάμου και σκεπτόμενη τώρα τους λόγους που την υπηρετώ τόσο πιστά, μπορώ να αναγνωρίσω ότι αυτή η πρόκληση είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος που το ενδιαφέρον μου και η αγάπη μου για αυτήν παραμένουν τόσο δυνατά τόσα χρόνια…

Φωτογράφηση γάμου Καβούρι www.montaz.gr

Φωτογράφηση γάμου Καβούρι www.montaz.gr

Τόσα χρόνια και πολλά περισσότερα κρατάνε ζωντανές οι αναμνήσεις του γάμου ενός ζευγαριού, χάρη στη φωτογράφηση…Θα μπορούσε να μην είναι και αυτό λοιπόν ένας από τους βασικότερους λόγους που το 2000 αποφάσισα να ασχοληθώ αποκλειστικά με τη φωτογράφηση γάμου; Οι στιγμές γίνονται ιστορίες και οι αναμνήσεις της ομορφότερης μέρας της ζωής δύο ανθρώπων ζωντανεύουν ανά πάσα ώρα και στιγμή μπροστά στα μάτια τους. Τις περισσότερες φορές, τα ζευγάρια που παντρεύονται παρασύρονται από το συναίσθημα τους και αφήνονται ελεύθερα σε μία μοναδική γιορτή αγάπης και χαράς, κάτι που δεν θα ξαναζήσουν εύκολα στην καθημερινότητα τους στη συνέχεια… Πόσο πιο όμορφο μπορεί να είναι να μπορείς να ρίξεις μια κλεφτή ματιά στη μέρα που σήμανε την αρχή της καινούριας σου ζωής και να σου θυμίζει έτσι τον τρόπο που ένιωθες και τις σκέψεις που έκανες; Το να είμαι μέρος αυτής της «αιωνιότητας» θεωρώ ότι ήταν καταλυτικό στην απόφαση να ασχοληθώ με τη φωτογραφία γάμου και να την αγαπήσω τόσο βαθιά…
Θα χαρώ πολύ να συμμετέχω και στη δική σας ιστορία αγάπης!

Επικοινωνήστε μαζί μου για να ξεκινήσουμε να τη γράφουμε μαζί…

www.montaz.gr

Back to Top Contact Me Tweet this Post Email to a Friend

Φωτογράφηση γάμου τότε και τώρα

Φωτογράφηση Γάμου τότε και τώρα. Τι άλλαξε;

Η φωτογράφηση αποτελεί ένα σημαντικό παράγοντα επιτυχίας ενός γεγονότος όπως ο γάμος σας. Τα τελευταία χρόνια η φωτογράφηση γάμου έχει γνωρίσει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς τα μελλόνυμφα ζευγάρια δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στη διαδικασία της. Επαγγελματίες φωτογράφοι έχουν αρχίσει να εξειδικεύονται πλέον στο κομμάτι του γάμου. Η φωτογράφιση πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την τελετή του γάμου είναι δεδομένη και απαραίτητη για κάθε ζευγάρι που αναζητά το τέλειο αποτέλεσμα. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ όμως, αν ήταν πάντα έτσι; Πάντα η φωτογραφία γάμου έπαιζε τόσο σημαντικό ρόλο και πως έφτασε να θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι ενός γάμου; Για να δούμε λοιπόν.

Φωτογράφηση γάμου Ναύπλιο

Φωτογράφηση γάμου Ναύπλιο www.montaz.gr

– Η πραγματική ιστορία!

Η φωτογράφιση γάμου εντοπίζεται στην ιστορία πολύ πριν από ό,τι θα περιμέναμε. Παίρνοντας ως δεδομένο ότι η παλαιότερη φωτογραφία, τραβηγμένη από κάποιου είδους κάμερα, χρονολογείται γύρω στο 1826, θα μας φανεί σχετικά πρώιμη η πρώτη φωτογράφιση γάμου περίπου 14 χρόνια μετά. Το πάθος των φωτογράφων και η επιθυμία των ανθρώπων να αποτυπώσουν στο φωτογραφικό χαρτί την εικόνα τους, έδωσε τρομερή ώθηση σε αυτό που κατά κόρον συμβαίνει σήμερα στους γάμους. Από τον 19ο αιώνα λοιπόν, με όση τεχνολογική πρόοδο μπορούσε να έχει η φωτογραφία, βρίσκουμε στιγμιότυπα από γάμους. Λόγω του ογκώδους εξοπλισμού, το ζευγάρι περιοριζόταν σε μια φωτογραφία ακριβώς μετά το μυστήριο. Καθώς όμως η εξέλιξη της φωτογραφίας αρχίζει να γνωρίζει αλματώδη πρόοδο, ήδη από το 1880 οι φωτογράφοι έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν άλμπουμ με γαμήλιες φωτογραφίες. Με το ξεκίνημα του 20ου αιώνα και την ακόμη πιο μεγάλη εξέλιξη της τεχνολογίας, η φωτογραφία παρέμεινε ένα ακριβό και κοπιαστικό εγχείρημα. Μετά το τέλος του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, η άνθιση σε όλους τους τομείς επέφεραν φυσικά εξέλιξη και στη φωτογραφία. Η ιδέα της συνολικής φωτογράφισης γάμου ως γεγονότος, ήρθε για να μείνει. Η εισαγωγή του φιλμ στην κάμερα, η μείωση όγκου του εξοπλισμού, η προσθήκη χρώματος, το φλας βελτίωσαν την ποιότητα φωτογραφίας και υπηρεσιών από τον ίδιο το φωτογράφο. Έκτοτε έχουν αλλάξει πολλά! Η ψηφιακή εποχή, η ανάθεση του γάμου σε επαγγελματίες φωτογράφους και η αισθητική αξία της φωτογραφίας ανέδειξαν σε σημείο αναφοράς τη φωτογράφιση γάμου.

Φωτογράφηση γάμου Varkiza Resort

Φωτογράφηση γάμου Varkiza Resort www.montaz.gr

– Διαφορετικές προσεγγίσεις μέσα στο χρόνο.

Παραδοσιακή: Η παραδοσιακή προσέγγιση στη φωτογράφιση γάμου είναι η αρχική μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε σε τέτοιου είδους γεγονότα. Η μέθοδος αυτή πρόσταζε ό,τι και η κοινή λογική ενός φωτογράφου. Η φωτογραφική κάμερα στημένη σε κάποιο σημείο, συνήθως έξω από την εκκλησία, και το ζευγάρι να στέκεται μπροστά στο φακό. Στο πλαίσιο αυτής της προσέγγισης το ζευγάρι δεν έκανε τίποτα άλλο παρά να παίρνει μία ή δύο διαφορετικές πόζες σύμφωνα με τις οδηγίες του φωτογράφου. Οι παραδοσιακές φωτογραφίες γάμου στερούνταν δημιουργικότητας και πρωτοτυπίας.

Γαμήλιο Pεπορτάζ: Σε αυτή τη μέθοδο φωτογράφισης, ο επαγγελματίας προσεγγίζει το γάμο ως ένα δημοσιογραφικό γεγονός και προσπαθεί να απαθανατίσει πολλά και διαφορετικά στιγμιότυπα. Η προετοιμασία, η τελετή και η δεξίωση της τελετής αποτυπώνονται σε φωτογραφικά στιγμιότυπα παρουσιάζοντας το γάμο ως ένα ολοκληρωμένο γεγονός με αρχή, μέση και τέλος. Οι φωτογραφίες αποκτούν αυθόρμητο χαρακτήρα και μειώνεται η στυλιζαρισμένη πόζα. Τέτοιου είδους φωτογραφίες προτιμώνται μέχρι και σήμερα.

Φωτογράφηση γάμου στο Varibobi club

Φωτογράφηση γάμου στο Varibobi club www.montaz.gr

Μοντέρνα/σύχρονη: Τα τελευταία χρόνια η προσέγγιση μιας φωτογράφισης γάμου μοιάζει με εκείνη που θα υποστήριζε ένα περιοδικό. Αυθόρμητες αλλά και προσχεδιασμένες φωτογραφίες συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο, καθαρά επαγγελματικό άλμπουμ. Η προετοιμασία του γάμου, το μυστήριο αλλά και η δεξίωση αποτυπώνονται φωτογραφικά. Συχνά το ζευγάρι επιλέγει επιπλέον μια αγαπημένη τοποθεσία για φωτογραφίες πριν ή μετά το γάμο. Όλο και πιο εξειδικευμένοι φωτογράφοι, όλο και πιο επαγγελματικός εξοπλισμός. Η φωτογράφιση πλέον δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μια δουλειά που θα βλέπαμε σε κάποιο περιοδικό. Η αισθητική αξία αναδεικνύεται, οι πόζες γίνονται πιο καλλιτεχνικές, το φόντο εκτιμάται καλύτερα. Οι μικρές λεπτομέρειες στο φωτισμό και την τεχνική κάνουν τη διαφορά!

Studio: Η φωτογράφιση γάμου σε studio είναι η τελευταία τάση που ακολουθούν τα ζευγάρια. Τα ζευγάρια επιλέγουν μαζί με το φωτογράφο ένα συγκεκριμένο studio μέσα στο οποίο γίνεται μια άκρως επαγγελματική φωτογράφιση. Το φόντο, οι πόζες και η διακόσμηση επιλέγονται αποκλειστικά από το ζευγάρι. Το αποτέλεσμα έχει υψηλή αισθητική αξία, χάνεται όμως ο αυθορμητισμός της στιγμής. Η μέθοδος αυτή είναι περισσότερο διαδεδομένη σε χώρες της Ασίας.

Φωτογράφηση γάμου στη θάλασσα

Φωτογράφηση γάμου στη θάλασσα www.montaz.gr

Χθες και σήμερα ο γάμος έχει συνυφανθεί με τη φωτογράφησή του. Πολλές καινοτομίες έχουν παρουσιαστεί και ακόμη περισσότερες έπεται να παρουσιαστούν. Όσο η φωτογραφία γάμου αιχμαλωτίζει τις καρδιές ζευγαριών και επαγγελματιών θα μας χαρίζονται ακόμη πιο αξέχαστες φωτογραφικές στιγμές!

Φωτογράφηση γάμου www.montaz.gr

Φωτογράφος Γάμου Ελένη Δόνα www.elenidona.eu

Back to Top Contact Me Tweet this Post Email to a Friend

Next day φωτογράφιση γάμου

Η φωτογράφιση γάμου της επόμενης μέρας έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο δημοφιλείς φωτογραφίσεις γιατί συνδυάζει μοναδικά δύο στοιχεία: την ομορφιά και τη μαγεία ενός φρεσκοπαντρεμένου ζευγαριού και την χαλαρότητα που, η αλήθεια είναι, ότι λείπει αρκετές φορές από την ημέρα του γάμου…
Έτσι, η φωτογράφηση next day όπως λέγεται που δεν σημαίνει ότι γίνεται όντως την επόμενη μέρα (έχετε άλλωστε και τον μήνα του μέλιτος να διανύσετε) είναι μία πάρα πολύ όμορφη εμπειρία τόσο για το ζευγάρι όσο και για εμένα… Το είδος αυτό της φωτογράφισης, το οποίο διαδόθηκε στην Ελλάδα χάρη σε μία λάθος συνεννόηση που έγινε σε ένα γάμο περίπου 20 χρόνια πριν, συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ζευγαριών και όχι άδικα…

φωτογράφηση επόμενης ημέρας ηλιοβασίλεμα θάλασσα

φωτογράφηση επόμενης ημέρας ηλιοβασίλεμα παραλία

Καλλιτεχνική δημιουργία

Ξεκινώντας από εμένα και πιστεύω όλους τους φωτογράφους γάμου, πιστεύω ότι η καλλιτεχνική δημιουργία που σου επιτρέπει η next day φωτογράφιση είναι μαγική… Οι φωτογραφίες ρεπορτάζ, οι προετοιμασίες του ζευγαριού, οι στιγμές της τελετής αλλά και της δεξίωσης, είναι σίγουρα πανέμορφες και μοναδικές γιατί αποτυπώνουν την ομορφότερη μέρα της ζωής σας…Αυτό που λείπει όμως κάποιες φορές είναι η καλλιτεχνική δημιουργία και η έκφραση του φωτογράφου, ο οποίος λόγω της έλλειψης χρόνου τη μέρα του γάμου, δεν προλαβαίνει να γνωρίσει το ζευγάρι όσο θα ήθελε. Σε κάθε next day φωτογράφιση που κάνω, νιώθω ότι γνωρίζω το ζευγάρι λίγο καλύτερα, ότι μαθαίνω περισσότερα για την προσωπικότητα τους και ότι μου εμπνέουν περισσότερα και ίσως διαφορετικά πράγματα από αυτά που έβλεπα πάνω τους την ημέρα του γάμου… Με άλλα λόγια, πιστεύω ότι ζώντας κάποιες ώρες με τους ανθρώπους αυτούς, ανακαλύπτω περισσότερα πράγματα για εκείνους και εμπνεόμαι περισσότερο καλλιτεχνικά. Το συναίσθημα αυτό είναι πολύ όμορφο γιατί σαν δημιουργός παράγω ένα όμορφο αποτέλεσμα και οι άνθρωποι που με εμπιστεύονται βλέπουν αυτό που ήθελαν να δουν…

φωτογράφηση επόμενης ημέρας Αθήνα

φωτογράφηση επόμενης ημέρας Αθήνα

Στιγμές χωρίς άγχος

Ένας πάρα πολύ σημαντικός λόγος που θεωρώ ότι η φωτογράφιση επόμενης ημέρας είναι τόσο αγαπημένη είναι ότι όλο το άγχος και η αγωνία για την ημέρα του γάμου έχει αποβληθεί εντελώς! Την ημέρα του γάμου, τα ζευγάρια μπορεί να τρέχουν υπερβολικά, να νιώθουν άγχος για την κάθε λεπτομέρεια ή ακόμα και να τύχουν μικροαναποδιές που λόγω της έντασης φαίνονται μεγάλες και μπορεί να χαλάσουν τη διάθεσή μας. Καταρχάς, χαλαρώστε! Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε για τίποτα αν έχετε τους σωστούς επαγγελματίες και έχετε προγραμματίσει τα πάντα εγκαίρως. Αν το άγχος σας αφορά και στη φωτογράφιση σας γιατί ίσως δε νιώθετε τόσο χαλαροί ή θα θέλατε να βάλετε περισσότερο τη δική σας πινελιά στις φωτογραφίες, η λύση υπάρχει! Και πιστέψτε μας, θα το απολαύσετε όσο θα το απολαύσω κι εγώ. Λίγο καιρό μετά τη φωτογράφιση, όταν όλα τα άγχη θα έχουν εξαφανιστεί και θα έχετε ήδη ξεκινήσει το μαγικό ταξίδι μαζί με τον σύντροφο σας, μπορείτε να οργανώσετε τη next day φωτογράφιση σας. Αυτό που θα συμβεί ουσιαστικά είναι να αναβιώσουμε μαζί την ομορφότερη μέρα της ζωής σας χωρίς κανένα άγχος γιατί πολύ απλά όλα θα πάνε όπως ακριβώς τα έχετε ονειρευτεί μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια!

φωτογράφηση επόμενης ημέρας θάλασσα

φωτογράφηση επόμενης ημέρας θάλασσα

Το τέλειο σκηνικό

Όσο προσεκτικά και να έχετε επιλέξει το χώρο της τελετής και της δεξίωσης, όσο καλά και να έχετε οργανώσει τα πάντα, πολλές φορές στις φωτογραφίες του γάμου βλέπουμε κάποια μικρά, συνήθως, πράγματα τα οποία δεν είχαμε υπολογίσει και σίγουρα δεν θέλαμε να είναι εκεί… Στη next day φωτογράφιση, το σκηνικό μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που έχετε ονειρευτεί και που θα θέλατε να ζήσετε τη μέρα του γάμου σας, αλλά για κάποιο λόγο δεν ήταν εφικτό… Πέρα λοιπόν από λεπτομέρειες στις φωτογραφίες, η επιλογή του χώρου και του concept της φωτογράφισης της επόμενης μέρας είναι κάτι που τα ζευγάρια λατρεύουν! Θάλασσα ή βουνό ή ακόμα και εσωτερικοί χώροι, ότι και να επιθυμείτε μπορεί να γίνει, αρκεί να το ζητήσετε…

Φωτογράφηση επόμενης ημέρας στη Βάρκιζα

Φωτογράφηση επόμενης ημέρας στη Βάρκιζα

Θα χαρώ πολύ να μιλήσουμε και να στήσουμε μαζί αυτή την αγαπημένη φωτογράφιση που θα κρατήσει τις ομορφότερες στιγμές σας για πάντα ζωντανές!

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για next day photoshooting, αλλά και για την φωτογράφηση του γάμου σας, επικοινωνήστε μαζί μου στο [email protected] ή καλέστε με στο 210 6015330.

Επίσης, μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην σελίδα της Montaz Productions στο Facebook

Back to Top Contact Me Tweet this Post Email to a Friend

Αγαπημένα μέρη για φωτογράφιση Γάμου στην Αθήνα

Τέσσερα αγαπημένα μέρη για φωτογράφιση στην Αθήνα! Ποιο σας ταιριάζει περισσότερο;

Πολλά ζευγάρια επιλέγουν να φωτογραφηθούν πριν το γάμο τους σε μέρη ιδιαίτερα, αγαπημένα ή απλά όμορφα μέρη που τους προτείνει ο φωτογράφος. Η pre-wedding φωτογράφιση γάμου όπως ονομάζεται είναι μία πολύ ευχάριστη εμπειρία για το ζευγάρι, αλλά και για το φωτογράφο γιατί υπάρχει η χαλαρότητα αλλά και ο χρόνος για καλλιτεχνική δημιουργία και έκφραση. Κάτι που τις περισσότερες φορές, λόγω της έντασης και του άγχους, λείπει από την ημέρα του γάμου. Αγαπούμε ιδιαίτερα αυτές τις φωτογραφίσεις και χαιρόμαστε όταν ένα ζευγάρι ξέρει ακριβώς τι αποτέλεσμα θέλει να βγάλει! Υπάρχουν όμως και οι αναποφάσιστοι ή αυτοί που πολύ απλά…δεν έχουν τον χρόνο να διαλέξουν μέρος για τη φωτογράφιση. Εμείς προτείνουμε 4 διαφορετικά μέρη στην Αθήνα για όλα τα γούστα!

 

Λυκαβηττός- Για τους ρομαντικούς

Φωτογράφηση γάμου Λυκαβηττός

Φωτογράφηση γάμου Λυκαβηττός

Ο αγαπημένος λόφος της πόλης είναι τέλειο μέρος φωτογράφισης ειδικά για τους ρομαντικούς… Παρόλο που πολλά ζευγάρια έχουν επισκεφθεί το λόφο αυτό και έχουν απολαύσει τη θέα της πόλης από ψηλά, ίσως να μην έχουν σκεφτεί το Λυκαβηττό σαν πιθανό σημείο για να απαθανατίσουν τις στιγμές τους πριν το γάμο. Αν σκεφτούν όμως καλύτερα τη μοναδική φύση που κρύβεται στον επιβλητικό λόφο, τη μοναδική θέα και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του, πιθανότατα να δουν με άλλο μάτι την πιθανότητα αυτή…

 

 

Ακρόπολη-Για τους λάτρεις της ιστορίας

fotografisi gamoy athina

φωτογράφηση γάμου Αθήνα Ζάππειο

Στέκει αγέρωχη αιώνες πάνω από την πόλη, είναι το πιο εμβληματικό σημείο της χώρας και χιλιάδες τουρίστες έρχονται από όλο τον κόσμο για να τη θαυμάσουν. Προτείνεται ιδιαίτερα στους λάτρεις της ιστορίας, των μνημείων και φυσικά σε όλους όσους αγαπούν αθεράπευτα την Αθήνα! Δεν είναι τυχαίο ότι και αρκετά ζευγάρια από το εξωτερικό διαλέγουν την Αθήνα για το γάμο τους, κυρίως για να νιώσουν την αύρα του Ιερού Βράχου. Το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει, καθώς ένα τόσο εμβληματικό μέρος, ένα ερωτευμένο ζευγάρι κι ένας έμπειρος φωτογραφικός φακός μπορούν να δημιουργήσουν λήψεις μοναδικές…

 

 

Σούνιο- Για τους θαλασσινούς

φωτογράφηση γάμου Σούνιο

Φωτογράφηση γάμου Σούνιο

Αν λατρεύετε τη θάλασσα και απολαμβάνετε να είστε κοντά της, ενώ παράλληλα θαυμάζετε τα άγρια τοπία, το Σούνιο μοιάζει να είναι ιδανική πρόταση για εσάς! Ο ναός του Ποσειδώνα για φόντο, το μοναδικό μπλε της θάλασσας και το βραχώδες τοπίο ενδείκνυνται για φωτογραφίσεις με μοναδικό ύφος. Ζευγάρια που επιλέγουν το Σούνιο για να φωτογραφηθούν παραδέχονται ότι νιώθουν δέος όχι επειδή βρίσκονται σε αρχαιολογικό μέρος, αλλά επειδή βρίσκονται σε ένα μέρος το οποίο ενώ είναι τόσο κοντά στην Αθήνα, συνδυάζει μοναδικά τη θάλασσα και την άγρια ομορφιά της φύσης…

 

Πάρνηθα- Για τους λάτρεις της φύσης

Φωτογράφηση Γάμου στο δάσος

Φωτογράφηση Γάμου στο δάσος

Ελαφάκια, μονοπάτια, πράσινο, λίμνες…Αν όλα αυτά σας φαίνονται οικεία και αγαπημένα, με άλλα λόγια αν αγαπάτε ιδιαίτερα τη φύση και νιώθετε πολύ κοντά της, η Πάρνηθα φαίνεται ότι είναι ο παράδεισος σας! Το σκηνικό στην Πάρνηθα, την αθηναϊκή εξοχή, μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι και εσείς είστε οι πρωταγωνιστές του…Απολαύστε το λοιπόν! Το αποτέλεσμα εδώ θα είναι παραμυθένιο και μυστηριώδες, αφού η ομορφιά του βουνού και η γοητεία του δάσους θα καλύψουν με ένα μαγικό πέπλο τη φωτογράφιση σας. Εντυπωσιακό πράσινο, χαριτωμένα ελαφάκια, πάπιες και ξύλινα γεφυράκια θα σας δώσουν την αίσθηση ότι βρίσκεστε μακριά από την Αθήνα και θα πλαισιώσουν την αγάπη σας με τον πιο όμορφο τρόπο.

Βρείτε μας στο https://www.facebook.com/MontazProductions και στο https://plus.google.com/+MontazGr/posts

Επικοινωνήστε με την Montaz Productions για την φωτοράφηση του Γάμου σας στο [email protected]

Back to Top Contact Me Tweet this Post Email to a Friend

Γάμος στον Άγιο Κωνσταντίνο Ηλιούπολης, Δεξίωση Αρίων Πειραιώς

Ο Γάμος του Ηρακλή και της Ελένης έγινε στον Άγιο Κωνσταντίνο Ηλιούπολης και η Δεξίωση στο Αρίων στην οδό Πειραιώς http://www.arionhalls.gr
Η φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση ξεκίνησε απο τα σπίτια του γαμπρού και της νύφης, όπου έγιναν οι προετοιμασίες.
Μετά ακολούθησε ο Γάμος στον Άγιο Κωνσταντίνο στην Ηλιούπολη.
Η δεξίωση στο Αρίων, ήταν πραγματικά εκπληκτική και οι καλεσμένοι διασκέδασαν και χόρευαν με τον γαμπρό και την νυφη μέχρι πολύ αργά το βράδυ.

Φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση Γάμου http://www.montaz.gr

Back to Top Contact Me Tweet this Post Email to a Friend