φωτογραφία γάμου - ζευγάρι

Η φωτογράφιση αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι του γάμου σας. Κάθε φωτογραφικό κλικ παίζει σημαντικό ρόλο, καθώς είναι η μοναδική ανάμνηση μιας τόσο ιδιαίτερης μέρας. Ενώ λοιπόν η φωτογράφιση γάμου είναι το κλειδί για όμορφες, γεμάτες συναίσθημα μνήμες, «ξεχνάμε» την αξία της όταν έρχεται η ώρα του budget.

Χρήματα και φωτογράφος γάμου πάνε μαζί, όταν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε να απευθυνθούμε σε έναν επαγγελματία.

Στα αλήθεια όμως, είναι η φωτογράφιση γάμου τόσο ακριβή όσο ακούγεται;

Αξίζει τα χρήματα της; Σας παρουσιάζουμε 5 σημαντικούς λόγους για τους οποίους αξίζει να ξοδέψετε τα χρήματά σας σε έναν επαγγελματία φωτογράφο γάμου!

  • Φωτογραφία δεν είναι μόνο η κάμερα!

Μια φωτογράφιση γάμου είναι πολλά περισσότερα από μια ακριβή κάμερα. Πίσω από τη διαδικασία της φωτογράφισης κρύβεται όχι μόνο ένα κλικ αλλά μια ολόκληρη καλλιτεχνική εργασία. Το κλικ λοιπόν το πατά ο φωτογράφος, με τη δική του οπτική, τις δικές του εξειδικευμένες δεξιότητες και φυσικά με την γνώση και εμπειρία.

Όπως λοιπόν δε θα χτίζατε ένα σπίτι μόνο επειδή έχετε τα υλικά, έτσι μην εμπιστευθείτε σε οποιονδήποτε τη φωτογράφιση του γάμου σας, με μόνο κριτήριο το κόστος.

  • Πολλές ώρες εργασίας

Οι περισσότεροι φωτογράφοι γάμου δουλεύουν ακατάπαυστα πολλές φορές από το πρωί, ξεκινώντας με την προετοιμασία του ζευγαριού, μέχρι το ξημέρωμα, τελειώνοντας με τη δεξίωση και το πάρτι. Φυσικά δεν έχουμε υπολογίσει το pre ή after wedding κομμάτι που ίσως διαρκέσει άλλη μια ολόκληρη μέρα αν όχι παραπάνω. Ένας επαγγελματίας φωτογράφος δε θα χάσει ποτέ την έμπνευσή του και θα ψάχνει συνεχώς το τέλειο κλικ ακόμα και όταν το ζευγάρι έχει κουραστεί. Ποιος μετά από τόσες ώρες, δε χρειάζεται λίγη παραπάνω έμπνευση και γιατί όχι κάποια πρωτότυπη ιδέα για πόζα;

  • Επαγγελματικό αποτέλεσμα και υλικά.

Μόνο ένας επαγγελματίας φωτογράφος γάμου κατέχει τη γνώση αλλά και την εμπειρία να αποδώσει, όσο πιο καλλιτεχνικά γίνεται, τις προσωπικές σας στιγμές. Το κόστος λοιπόν έρχεται να ισοσταθμίσει τόσο τα χρόνια εμπειρίας όσο και την καλλιτεχνική εργασία ενός φωτογράφου.

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ένας έμπειρος φωτογράφος γάμου σίγουρα θα χρησιμοποιεί ακριβό εξοπλισμό και βοηθούς φωτογράφους, και θα ξοδέψει ώρες στην επιμέλεια και επεξεργασία των φωτογραφιών καθώς και χρήμα για τη δημιουργία άλμπουμ. Όλα αυτά συντελούν στο άριστο αποτέλεσμα που όλοι θέλουμε!

  • Μετανιωμένα ζευγάρια.

Σίγουρα θα έχετε ακούσει την ιστορία του ζευγαριού που αποφάσισε να ακολουθήσει μια εναλλακτική λύση για να μειώσει το budget φωτογράφισης. Όλες οι ιστορίες έχουν αποδεδειγμένα το ίδιο τέλος! Μετανιωμένα ζευγάρια.

Κάθε άλλη λύση, εκτός της επαγγελματικής φωτογράφισης γάμου, είναι σίγουρο πως θα έχει επιπτώσεις στο αποτέλεσμα. Αυτό το αποτέλεσμα, καθώς είναι μόνιμο και μη αναστρέψιμο, θα αφήσει τόσο το ζευγάρι όσο και τις οικογένειες με κακής ποιότητας φωτογραφίες και “μισές” αναμνήσεις.

Εσείς θα το ρισκάρατε;

  • Έχετε μόνο μια ευκαιρία!

Ο γάμος σας (όπως και η φωτογράφιση) θα συμβεί μια και μοναδική φορά. Μοναδική λοιπόν είναι και η ευκαιρία που έχετε για να αποτυπώσετε όλη αυτή την εμπειρία σε φωτογραφίες.

Δυστυχώς αν το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό, άλλη ευκαιρία δε θα υπάρξει. Οπότε, επενδύστε στον καλύτερο φωτογράφο γάμου για εσάς και εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία σωστά!

Οι 5 αυτοί λόγοι είναι υπεραρκετοί ώστε να σκεφτείτε καλύτερα το κόστος μια φωτογράφισης και το αν το αξίζει. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα χαρακτηρίσετε τη δουλειά ενός φωτογράφου ακριβή, σκεφτείτε το ξανά!

Σίγουρα θα πρέπει να ακολουθείται ένα μέτρο όσον αφορά την τιμολόγηση της εργασίας ενός φωτογράφου γάμου, ωστόσο πάντα θα ισχύει το ρητό “παίρνεις ό,τι πληρώνεις”.

Καλέστε μας τώρα, ώστε να σας παρουσιάσουμε την καλύτερη πρόταση για την φωτογράφηση του γάμου σας.

Διαβάστε ακόμη “Φωτογράφηση γάμου – τι πληρώνετε και γιατί”

Αφήστε μια απάντηση