Φωτογράφος γάμου Αθήνα
Καλέστε τώρα στο 6932 717656 & λάβετε έκπτωση 15%

Φωτογράφιση Βάπτισης

Η φωτογραφία βάπτισης και η σημασία της

Φωτογραφία βάπτισης - μυστήριο

Η φωτογραφία βάπτισης είναι άλλο ένα κομμάτι τις καλλιτεχνικής φωτογράφησης με το οποίο ασχολείται η  Montaz Productions.

Το μυστήριο της βάπτιση είναι ένα πολύ σημαντικό εκκλησιαστικό και κοινωνικό γεγονός. Εμείς συνηθίζουμε να λέμε ότι πρόκειται για την πρώτη μεγάλη ημέρα του παιδιού σας. Έτσι λοιπον, εσείς οι γονείς πρέπει να ρυθμίσετε αρκετές εκρεμότητες ώστε όλα να κυλίσουν σωστά και οργανωμένα και η βάπτιση να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε εσάς αλλά και στους καλεσμένους σας.

Όπως και στον γάμο, έτσι και στην βάπτιση, υπάρχουν πολλές επιλογές για άλμπουμ, κλασικά με ριζόχαρτο ή ψηφιακά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τις φωτογραφίες απο την βάπτιση θα τις θαυμάζετε για πάρα πολλά χρόνια εσείς και φυσικά το μωράκι σας όταν μεγαλώσει.

 

Φωτογράφιση Βάπτισης 25/10/2012

Περισσότερες υπηρεσίες

Φωτογράφιση Βάπτισης

Με τη φωτογραφία βάπτισης, χαρίστε στο αγγελούδι σας το καλύτερο δώρο για την βάπτιση του. Η φωτογράφηση βάπτισης θα σας δώσει φωτογραφίες που θα το συνοδεύουν μια ζωή... Read more

Wedding Video

Εκτός απο την φωτογράφηση του γάμου σας, εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και η βιντεοσκόπηση. Άλλωστε, ο ρόλος του video γάμου είναι εντελώς διαφορετικός απο εκείνον την φωτογραφίας... Read more

Επικοινωνία

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνο σας

Το μήνυμά σας

captcha

Ηλεκτρονική Διεύθυνση

Website: https://www.montaz.gr
Email: info@montaz.gr

Looking for a destination wedding photographer?

Photographer Eleni Dona

Γνώμες Πελατών