Ο φωτογράφος γάμου και οι βασικές αρχές που τον διέπουν

Παντρεύεστε και είσαστε στην διαδικασία επιλογής επαγγελματιών για τον γάμο σας?

Η επιλογή αυτή είναι απόλυτα βασική διότι ο φωτογράφος γάμου είναι ο επαγγελματίας εκείνος ο οποίος θα μεταφέρει και θα αποδώσει φωτογραφικά τα πραγματικά συναισθήματα, τις πιο ευτυχισμένες στιγμές και τα βασικότερα γεγονότα, απο την ημέρα του γάμου σας. Εσείς θα επιλέξετε ποιο φωτογραφικό στυλ σας αρέσει και σας ταιριάζει περισσότερο, πιο πακέτο σας καλύπτει και φυσικό σε ποιό budget μπορείτε να επενδύσετε.

Το φωτογραφικό στυλ του καθε επαγγελματία είναι το βασικότερο στην έρευνα σας καθώς ο κάθε ένας ακολουθεί τις δικές του γραμμές και φωτογραφίζει εντελώς διαφορετικά. Εσείς θα δείτε πολλές φωτογραφίες και άλμπουμ και θα επιλέξετε τι σας ταιριάζει περισσότερο και τι σας αρέσει πιο πολύ. Δεν σημαίνει οτι επειδή θα απεικονίζεστε εσείς όποιος και να σας φωτογραφίσει θα βγεί η ίδια φωτογραφία.

Σας ταιριάζουν όλα τα φορέματα ή όλα τα παπούτσια ή όλα τα νυφικά? Φυσικά και όχι.

Δεν εχει σημασία αν είναι ωραία ή όχι. Σημασία έχει αν σας ταιριάζουν! Αυτο ακριβώς συμβαίνει και με την φωτογραφία γάμου. Όλες οι φωτογραφίες δεν είναι ίδιες γιατί εξαρτώνται απο την φωτογραφική ματιά του κάθε επαγγελματία.

Ο φωτογράφος που θα επιλέξετε θα πρέπει:

  1. Να κατέχει άριστη γνώση του τεχνικού κομματιού της φωτογραφίας!
  2. Να είναι απόλυτα εξοικειωμένος με το παιχνίδι της καταγραφής συναισθημάτων!

Montaz Productions: φωτογράφος γάμου με συναίσθημα και εξειδίκευση

Φωτογράφος γάμου με συναίσθημα

Το να φωτογραφίζεις ένα μοναδικό γεγονός όπως ο γάμος είναι κάτι εξειδικευμένο. Ως φωτογράφος γάμου θα πρέπει να έχεις υπόψην σου ότι ο γάμος είναι απο τα σημαντικότερα γεγονότα στη ζωή ενός ανθρώπου ενώ παράλληλα έχει μεγάλη σημασία και για το θεσμό της οικογένειας!

Ο φωτογράφος γάμου δεν είναι ένας απλός επαγγελματίας φωτογράφος που απλά έρχεται και παίρνει φωτογραφίες. Θα πρέπει να είναι ικανός, να συνδεθεί συναισθηματικά με το ζευγάρι και τις οικογένειες του ζευγαριού, να γίνει μέρος της ημέρας εκείνης. Με το τρόπο αυτό θα μπορεί να συλλάβει όλα τα συναισθήματα και φυσικά να τα αποτυπώσει με την φωτογραφική μηχανή. Πως αλλιώς θα είναι εφικτό να αποδώσεις τα συναισθήματα αν δεν μπορείς να τα νιώσεις?

Ως φωτογράφος γάμου, πρέπει να έχεις εικόνες και λεπτομέρειες απο την καλύτερη γωνία λήψης, απο τις καλύτερες φωτιστικές συνθήκες και για κάθε στιγμή της ημέρας εκείνης; απο την προετοιμασία της νύφης, τον στολισμό της εκκλησίας, την αναμονή του γαμπρού, την ώρα που έρχεται η νύφη και την παραδίδει ο πατέρας της στον γαμπρό, το μυστήριο, την καλλιτεχνική φωτογράφηση και φυσικά από την δεξίωση που θα ακολουθήσει. Αυτά φυσικά αφορούν την ημέρα του γάμου. Γιατί φωτογράφηση μπορεί να γίνει και πριν τον γάμο, ενα prewedding photo session, αλλά και μετά τον γάμο, η φωτογράφηση επόμενης ημέρας (ή next day).

Και μην ξεχνάτε κάτι πολύ βασικό. Όταν η ημέρα του γάμου σας περάσει, όταν έχετε τελειώσει με όλα τα διαδικαστικά, όταν έχετε φυλάξει στο πιο βαθύ μέρος της ντουλάπας, το νυφικό και το κοστούμι του γαμπρού, όταν όλα θα είναι μια ωραία ανάμνηση, τότε το μόνο που θα μένει για να σας θυμίζει την ευτυχισμένη εκείνη ημέρα σας, θα είναι οι φωτογραφίες του γάμου σας.

Ο φωτογράφος γάμου στην Montaz Productions έχει πάει ένα βήμα πιο πέρα. Στόχος μας δεν είναι απλά να καταγράφουμε και να φωτογραφίζουμε τις βασικότερες φάσεις του γάμου. Δίνουμε έμφαση και καταβάλουμε προσπάθεια για να αιχμαλωτίσουμε και να αποτυπώσουμε τις στιγμές του γάμου, οι οποίες συμβαίνουν την κατάλληλη στιγμή, στο κατάλληλο μέρος.

Αυτός είναι ο φωτογράφος γάμου, αυτή είναι η Montaz Productions.

Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ

Φωτογράφος γάμου 24/10/2012