Η αλήθεια για το βίντεο γάμου

Έχετε προγραμματίσει την ημέρα του γάμου σας και την δεξίωση σας. Συγχαρητήρια. Τώρα βρίσκεστε στην διαδικασία του προγραμματισμού των υπόλοιπων λεπτομερειών?

Το βίντεο γάμου είναι το τελευταίο που απασχολεί το ζευγάρι αλλά το πρώτο που ζητάνε όλοι μετά τον γάμο!

Το βίντεο γάμου από τη Montaz Productions.

Εκτός απο την φωτογράφηση γάμου, η Montaz Productions ειδικεύεται και στο βίντεο γάμου. Άλλωστε, ο ρόλος του βίντεο σε ένα γάμο είναι εντελώς διαφορετικός απο τη φωτογραφία.

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα βίντεο γάμου σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις το οποίο θα αγαπάτε να βλέπετε  για πολύ καιρό μετά το γάμο σας.

Η ημέρα του γάμου σας πλησιάζει και φυσικά απαιτείτε όλα να είναι τέλεια. Όταν φτάσει η ημέρα αυτή και φυσικά όταν όλα τελειώσουν, οι φωτογραφίες και το βίντεο είναι τα μόνα που θα μένουν για να σας θυμίζουν τις ομορφότερες στιγμές της ημέρας εκείνης.

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που τα μελλόνυμφα ζευγάρια δίνουν μεγάλη σημασία στην σωστή επιλογή του κατάλληλου επαγγελματία για τη φωτογράφηση γάμου αλλά και για το βίντεο.

Βιντεοσκόπηση γάμου: τι προσφέρει η Montaz Productions

Σε όλες τις υπηρεσίες βιντεοσκόπησης που προσφέρουμε δίνουμε την ίδια βαρύτητα είτε πρόκειται για γάμο, βάπτιση ή εταιρικό βίντεο.

 Τα πάντα γίνονται ανάλογα με τις δικές σας απαιτήσεις και προτιμήσεις…

Συγκεκριμένα για τη βιντεοσκόπηση γάμου, η κάλυψη μπορεί να ξεκινήσει απο το σπίτι του γαμπρού και της νύφης, να συνεχίσει φυσικά στην εκκλησία όπου θα γίνει το μυστήριο και να ολοκληρωθεί στη δεξίωση που θα ακολουθήσει.

Η Montaz Productions επενδύει μεγάλα ποσά για να διαθέτει τον κατάλληλο τεχνικό εξοπλισμό που αφορά τη βιντεοσκόπηση; στο κομμάτι της λήψης, στο κομμάτι του μονταζ και της τεχνικής επεξεργασίας γενικότερα. Steadicam, γερανοί, ράγες κίνησης, Dslr’s και άλλος τεχνικός εξοπλισμός μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με τις απαιτήσεις.

Η πραγματικότητα είναι βέβαια ότι…

…δεν αρκεί ο τεχνικός εξοπλισμός για να έχουμε το τελειότερο αποτέλεσμα στο βίντεο γάμου!

Πάνω απο όλα, τον μεγαλύτερο ρόλο παίζει ο ανθρώπινος παράγοντας. Για αυτό λοιπόν, το προσωπικό της Montaz Productions επιμορφώνεται συνεχώς με νέες εκπαιδεύσεις και σεμινάρια. Ας μην ξεχνάμε πως η κάλυψη ενος γάμου είναι η απόλυτη καταγραφή συναισθημάτων και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με επένδυση στον ανθρώπινο παράγοντα.
Το έχουμε αναφέρει ξανά, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να το επαναλάβουμε για άλλη μια φορά.

Η φωτογράφηση γάμου και η βιντεοσκόπηση γάμου είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Η φωτογράφηση και η βιντεοσκόπηση μπορεί να αφορούν τον ίδιο γάμο, το ίδιο ζευγάρι, την ίδια εκκλησία και την ίδια δεξίωση. Έχουν πολλά κοινά σημεία αλλά έχουν και μεγάλες διαφορές. Είναι απόλυτα διαφορετικός ο ρόλος του ενός από τον άλλο και φυσικά δεν επικαλύπτεται το ένα από το άλλο.

Και να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα, όταν εμπιστευθείτε την Montaz Productions, θα σας μαγέψει!!

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Το βίντεο γάμου 25/10/2012